سوسای اویاما

ساخت وبلاگ

 

كاراته با هزار ساعت تمرين آغاز و با ده هزار ساعت تمرين به اوج خود مي رسد.(سوساي اوياما) 
كاراته با تواضع شروع مي‌شود و با تواضع به پايان مي‌رسد پس هميشه متواضع باشيد. (سوساي اوياما) 
راز پنهان كاراته در حصول تجربه است. 
كاراته فقط يك ورزش نيست. فروتني، افتادگي و تواضع است. 

ماسوتاتسواوياما استاد كاراته ژاپن و مؤسس سبك كيوكوشين‌كاي كاراته در سال 1923 در يكي ازدهكده‌هاي كره جنوبي بدنيا آمد. 
اوياما چهارمين فرزند پسر يك كشاورز پولدار بود. پدرش مردي قوي‌ هيكل بود كه 183 سانتي‌متر قد داشت برادرهاي بزرگ اوياما همگي قوي هيكل بودند و در جودو و بوكس و فوتبال تبحر داشتند. اوياما ازسن 9 سالگي به تمرينات بوكس چيني (كمپو) پرداخت و بعد توسط دوست خانوادگيش استاد(يي) سيستم (چاكوريكي) يكي از سبكهاي كونگ فو را كه در شمال چين موسوم است فرا گرفت. در سال 1938 به پان مهاجرت كرد و به فراگيري بوكس و جودو مشغول شد و سرانجام موفق به دريافت دان 4 جودو شد. 
اوياما با توجه به اينكه در جودو تبحر پيدا كرد و يكي از استادان جودو به حساب مي‌آمد ولي اين كيفيت را براي خود قابل قبول نمي‌دانست و سرانجام به كاراته روي آورد و دو جوي (باشگاه تمرين) فونوكوشي پدر كاراته مدرن جهان اولين دوجوي او بود و او به مدت سه سال هرروز دو ساعت زير نظر استاد فونوگوشي تعليم مي‌ديد. سرانجام در سال 1946 با اخذ دان 4 مقام قهرماني ژاپن را بدست آورد. 

عبور از مرزهاي محدوديت انساني 
اوياما در طول زندگي همواره بدنبال جنبه‌هاي مطلق بود كه هم به زندگي انسان تكامل ببخشيد و هم نيروي جسماني را تقويت كند بر اين اساس نظريه‌اي پايه گذاري كرد كه در آن انسان از طريق برخي از تمرينات مي‌تواند هر نوع مرز و محدوديتي را درنوردد و مي‌تواند با تلاشهاي مستمر و بي‌شائبه اين مرزها را كشف كرده و به اسرار آن پي ببرد. 




يكي از سؤالات مهمي كه ذهن اوياما را سالها به خود مشغول كرده بود مقايسه انسان و حيوان در مبارزه بود او مي‌خواست دريابد آيا انسان با تمرينات مستمر و فراوان قادر است بر يك حيوان پيروز شود. بر اين اساس او تصميم گرفت جامعه را ترك كند و به زندگي پر رياضت و در انزوا در بالاي كوه (كيوسومي) بپردازد. در اين اثناء برخي از دوستانش سعي مي‌كردند كه او را از رفت به كوه و صرف اين همه انرژي براي انجام تمرينات دفاع شخصي و كاراته منصرف كنند، چون آنها معتقد بودند كه پس از همه تمرينات بدني، انسان حتي نمي‌تواند در برابر يك گلوله مقاومت كند و اين كار او را بيهوده مي‌پنداشتند. اما عده‌اي ديگر از دوستانش نيز عقيده داشتند كه در ميان اين همه جمعيت ژاپن بايد حداقل به يك نفر اجازه داده شود كه احمقانه رفتار كند. 
اوياما خود مي‌گويد من با وجود سرزنش‌ها و تحقيرهاي زياد دوستان و اطرافيانم با مجموعه‌اي از كتابهاي مياتوموساشي (درباره بيوگرافي نيمه افسانه‌اي استادان قديمي شمشيرزني) و نوشته‌هاي (اي جي يوشي كارا) و شمشيرها، نيزه‌ها و ظروف به كوهستان رفتم و بعد از دو سال تمرين و تلاش قدرت فوق‌العاده‌اي بدست آوردم. 
در ادامه گوشه‌اي از بعضي تجربيات و تمريناتش را بازگو مي‌كنيم : 
در كوهستان، روز من از ساعت 4 صبح شروع مي‌شد و از خواب برمي‌خواستم و به سوي بركه آب نزديك كلبه‌ام مي‌دويدم و پس از شنا و شستشوي خودم در آب دوباره به سمت كلبه‌ام مي‌دويدم و شروع به نرمش و تمرينات بدني مي‌كردم و بعد از ظهرها هم تمرينات تخصصي كاراته را انجام مي‌دادم يكي از اين تمرينات، اين بود كه شاخه‌هاي درخت را مي‌بستم و ضربات سي‌كن (مشت) شي‌و‌تو (لبه دست) نوكيته (نوك انگشت) و ضربات پا را بر روي آنها انجام مي‌دادم تا جايي كه بعد از دو سال تمام درختان اطراف كلبه‌ام خشك شده بودند. 

غلبه بر نفس و ميل بازگشتن 
من حتي يك روز را هم بدون تمرينات طاقت‌فرسا به سر نمي‌بردم هنگام غروب در مقابل ديوار كلبه‌ام مي‌نشستم و به دايره‌اي كه روي آن كشيده بودم، خيره مي‌شدم بدين ترتيب من به تمركز حواس دست پيدا كردم و به كمك آن افكار مزاحم را از خود دور مي‌كردم. 
بعد از كمي اقامت در كوهستان، نيمه شبها با شنيدن زوزه روباهها احساس غم و تنهائي مي‌كردم من هنوز جوان بودم و مجبور بودم راهي براي جلوگيري از تمايل بازگشتم به جامعه انساني پيدا كنم. در يك لحظه فكري به نظرم رسيد و يكي از ابروهايم را تراشيدم و هنگامي كه خود را در آب نگاه كردم چهره يك هيولاي زشت را ديدم كه به من خيره مي‌نگريست. 
در نتيجه با چنين قيافه‌اي، حتي اگر هم خيلي مايل بودم، برگشتن به ميان مردم ممكن نبود. سه ماه گذشت تا ابرويم به اندازه طبيعي رشد كرد بنابراين هر سه ماه به سه ماه ابرويم را مي‌تراشيدم تا در كوهستان باقي بمانم. 

پرش از روي گياه كتان 
من در جائي خوانده بودم كه استادان قديمي هنرهاي مرموز رزمي، قدرت پرش خود را به وسيله پريدن در طول روز از روي گياه كتان در حال رشد افزايش مي‌دادند من هم تصميم گرفتم همين عمل را انجام دهم (كتان گياهي است كه سريع رشد مي‌كند) پس تعدادي كتان در گوشه زميني كه در آن بعضي از سبزيجات مورد احتياجم را پرورش مي‌دادم كاشتم و روزي سيصد مرتبه از روي آن مي‌پريدم. 
در كاراته بر خلاف پرش طول و يا ارتفاع كه به شخص اجازه دورخيز مي‌دهد اين اجازه به شخص داده نمي‌شود و بايد از همان جائي كه شخص ايستاده است بطور ثابت و بدون دورخيز مستقيما به بالا بپرد. لازم است توضيح دهم كه يك گياه كتان كه كاملا رشد يافته باشد، در حدود 213 سانتيمتر بلندي دارد و پريدن از روي چنين ارتفاعي، آن هم بطور ثابت و بدون دورخيز غير ممكن است اما سعي و تلاش بسيار من باعث شد كه قدرت پرشم پيشرفت قابل ملاحظه‌اي پيدا كند. 

تلاش من اين بود كه روشي پيدا كنم تا با يك ضربه گاو نر را بكشم 




اوياما به عنوان مرد گاوكش شهره عام و خاص است. او با از پاي در آوردن گاوهاي نر با دست خالي مبدل به يك افسانه زنده شده است. 
در ادامه، گزارشي از چگونگي ابداع اين عمل را بازگو مي‌كنيم البته از زبان خود اوياما: 
اولين بار كه من با يك گاو نر جنگيدم سال 1950 بود، من با موهاي ژوليده و لباسهاي مندرس از كوهستان (كيوسومي) پايين آمده و براي مهار انرژي زيادي كه داشتم با موقعيت سختي روبه‌رو بودم در طول راه با مشت به تيرهاي چوبي تلگراف ضربه مي‌زدم و جاي مشتهايم بر روي آنها باقي مي‌ماند سرانجام براي امتحان قدرت و روشم بر روي حيوانات به كشتارگاه محلي شهرك (تاته‌ياما) رفتم وقتي نظرم را با كارگر كشتارگاه در ميان گذاشتم او شوكه شد، ولي مرا به داخل كشتارگاه برد و يك گاو نر عظيم‌الجثه را به من نشان داد. در كشتارگاه‌هاي ژاپن، روش معمول اين بود كه ضربه‌اي با چكش سنگين ميان دو چشم گاو وارد مي‌كردند و بعد كه حيوان از پاي در مي‌آمد سرش را مي‌بريدند. 
من نتيجه‌گيري كردم، اگر يك چكش بتواند گاو را بكشد من هم در كوهستان با مشتهايم سنگهاي بزرگ را شكسته‌ بودم پس مي‌توانم اين كار را انجام دهم. 
براي اين كار تمام قدرتم را در مشت راستم جمع كردم و با مشت (سيكن) ضربه‌اي به پيشاني گاو نر عظيم‌الجثه زدم، دقيقا همانطوري كه با چكش مي‌زدند خون از سوراخهاي دماغ و دهان گاو جاري شد اما حيوان از پاي در نيامد و شروع كرد به بالا و پايين پريدن، براي مهار آن عده زيادي جمع شدند و گاو را زمين زدند و سرش را بريدند بعد پوست گاو را كندند و مشاهده كرديم كه شكافي در جمجمه بوجود آمده است و من فهميدم كه مرگ گاوها به خاطر شكاف جمجمه نيست بلكه علت مرگ در اثر ضربه چكش، چيز ديگري است. 
از آن روز به بعد كار من اين بود هر روز به كشتارگاه بروم. من در جستجوي روشي بودم تا بتوانم تنها با يك ضربه گاو نر را بكشم بهر حال اين روش را پيدا كردم و فهميدم كه نقطه حساس و آسيب پذير گاو نسبت به ساير مناطق، پشت گوشهايش است و ضربه زدن به اين نقطه هم به علت سختي استخوان كار آساني نيست. 
چكشي كه براي كشتن گاو استفاده مي‌شود يك لبه تيز دارد كه اين لبه، ضربه را دقيقا از زير مغز منتقل مي‌كند و سرانجام اين كشف من، مرا قادر به كشتن گاوهاي نر بسياري كرد هر چند كه مورد اعتراض انجمن‌هاي محلي حمايت از حيوانات قرار گرفتم و نامه‌هاي شكايت آميز فراواني دريافت كردم ولي سرانجام توانستم به حدي برسم كه فقط با يك ضربه به پشت گوش گاو را بكشم. 

نمايش قدرت و فن در سبكي جديد 
اوياما در سال 1925 ميلادي بنا به دعوت دوست قديمي‌اش "كوكي چي راندو" دان 6 جودو به ايالات متحده آمريكا سفر كرد و سبك جديدش را در 36 ايالات اين كشور به معرض نمايش گذاشت. در سفر 10 ماهه‌اش 270 بار در مسابقات نمايشي شركت كرد و سه مبارزه رسمي با استادان كاراته بوكس و كشتي كج انجام داد كه در مقابل دوربين تلويزيون گاو نر عظيم‌الجثه‌ را به زانو در آورد و بعد از شكستن دو شاخش با ضربه (شوتو) لبه دست و فنون قدرتي جودو گردن گاو نر را با چرخاندن سريع شكست و اين نمايش باعث شد تا آمريكاييها علاقه شديدي به كاراته اوياما پيدا كنند چون اوياما اولين كسي بود كه كاراته جنگي را به معرض نمايش قرار داده بود و مردم آمريكا قبل از آن از استادان كاراته به غير از حركات نمايشي و كاتا و يك مبارزه كلاسيك چيز ديگري نديده بودند به همين جهت اوياما زبان‌زد مردم عام و خاص آن دوران شد و در اين اثناء هم قهرمان تاي بوكس تايلند معروف به "كبري سياه" در آمريكا حضور داشت و به علت تعريف و توصيف مردم از قدرت و شگردهاي اوياما سخت ناراحت و آشفته بود و دست به تبليغ سوء زده بود كه چون گاو از فنون رزمي برخوردار نيست، اوياما توانسته بر او غلبه كند. 
هر چند كه مردم خود او را به مبارزه با گاو تشويق مي‌كردند كه اگر تو هم مي‌تواني و صاحب ادعا هستي اين گوي و اين ميدان، ولي او از مبارزه با گاو طفره رفت و سرانجام خود اوياما را به مبارزه فرا خواند و اوياما هم با كمال ميل در جمع تماشاگران حاضر شده و ظرف دو دقيقه او را ناك اوت كرد و فك او را در هم شكست. 
اوياما هرگز از كوشش سخت خودش در راه انتشار "كيوكوشين كاراته" و روح (بودو) يعني روح جنگي دست بر نداشت. 
و اين را هم متذكر شويم كه اوياما تنها و تنها به مبارزه و خشونت اكتفاء نكرده بلكه در جستجوي حقيقت و نهايت كاراته، در تمام زمينه‌ها از جمله، احترام و نظم و انظباط در حد اعلاء بوده، همچنانكه خشونت به موقع در وقت مبارزه نهايت خود را نشان مي‌دهد. 
در خاتمه مبارزه دو حريف با خلوص نيت و احترام و تواضع از كار يكديگر از هم جدا شده و اين عمل بعد از مبارزه يك كيوكوشين كاي تماشاگران را به وجد مي‌آورد كه چطور دو انسان در مدت تعيين شده مبارزه به قصد كشت رو در روي هم به يكديگر ضربات سنگين و بدون كنترل وارد كرده تا در خاتمه يكي مغلوب شده و مبارزه را واگذار كند. اين چنين با احترام و صميميت جدا مي‌شوند و اين مهم زماني نمايان مي‌شود كه فرد در سايه تعاليم سبك كيوكوشين باشد و بس. 
به سبب اين عوامل و قوانين است كه اوياما نام كيوكوشين كه در اصل به معناي نهايت حقيقت است بر اين سبك قرار داده است. تا به جهانيان قدرت و عظمت اين سبك را نشان دهد كه در اوج 
مقررات و نظم حاكم بر سبك كيوكوشين كاراته 
از مقررات و نظم حاكم بر اين سبك مي‌توان به چند جمله از مواردي مثل لباس يك هنرجو، قوانين و نحوه تمرين و مبارزه، لباس داوران و نحوه داوري اشاره كرد كه در ذيل به طور مختصر شرح مي‌دهيم. 

1- در وحله اول لباس يك هنرجو است كه يك دست سفيد بوده و از نصب آرم و نشان زائد پرهيز كرده، به غير از آرم سينه كه نوشته كيوكوشين به زبان ژاپني است آرم بازو كه در سمت چپ مي‌باشد اشاره مي‌كنيم كه كاراته كار را در بدو شروع هنر كاراته به نظافت و پاكيزگي دعوت مي‌كند همچنانكه پرسنل و كاركنان مراكز بهداشت و بيمارستانها از روپوش سفيد، در جهت ترويج و حفظ نظافت و بهداشت استفاده ميكنند. همانطوركه مطلع هستيد رنگ سفيد به سهولت آلوده و كثيف مي‌شود و اين دليلي است كه كاراته كار در حفظ نظافت و پاكيزگي كوشا باشد و به موقع و مرتب لباس تمرين خود را بشوييد. 

2- شروع كلاس كيوكوشين و انجام مسابقات اين سبك با صداي طبل كه اقتباس است از روح سامورايي در جنگهاي گذشته ژاپن و ساير كشورها كه در موقع شروع به جنگ و خبر و اطلاع رساني از صداي طبل استفاده مي‌كردند همچنانكه ما هم در كشور خودمان (ايران) در ورزش سنتي باستاني از صداي ضرب كه توسط مرشد اجراء مي‌شود بهره مي‌جوئيم و با نواختن ضرب در ورزشكاران يك شور و شوق و روحيه ايجاد مي‌شود و در اين سبك هم با به صدا درآمدن طبل به صورت‌ها و دفعات مختلف كه آن نيز تابع مقررات بخصوصي است استفاده مي‌شود. 

3- لباس يك داور و نحوه داوري، در يك مبارزه پنج داور مسابقه را داوري مي‌كنند كه همگي با پاي برهنه (بدون جوراب) و با لباس يك دست سورمه‌اي به داوري مي‌پردازند و انتخاب اين رنگ هم با اطلاع و آگاهي هرچه تمام انتخاب شده، چون بنا به نظر روانشناسان و اساتيد و دانشمندان مسائل روح و روان آدمي رنگ سورمه‌اي را به عنوان رنگ عدالت‌خواهي و قضاوت و بي‌طرفانه و در نهايت مصلحت‌آميز ذكر كرده‌اند و اين دليلي است بر انتخاب اين رنگ براي داوران اين سبك. 

4- نحوه مبارزه يك كيوكوشين‌كاي كار در مسابقه به صورتي است كه مبارز مي‌تواند به تمامي نقاط بدن حريف مقابل به غير از بيضه‌ها و مشت مستقيم به صورت ضربات سنگين و بدون كنترل وارد كند به صورتي كه بتواند در حريف ضعف و عدم تعادل به وجود آورد. 

درگذشت اوياما 
سوساي اوياما در 4 ارديبهشت 1373 يعني يك سال بعداز سفر به ايران به علت ابتلاء به سرطان ريه در سن 73 سالگي دار فاني را وداع گفت و جامعه كيوكوشين جهان را به سوگ نشاند. 
او در وصيت‌نامه خود (شوكي ماتسويي) بهترين شاگردش را كه يكي از اساتيد ارشد و قهرمان وزن آزاد جهان در چندين سال متمادي بود را به عنوان جانشين خود انتخاب نمود. 
شوكي ماتسويي تنها فردي است كه در سايه تمرينات سخت و مستمر زير نظر شخص اوياما توانست در مدت دو ساعت و پانزده دقيقه (2:15) بدون استراحت با صد نفر مبارزه كند و بر تمامي حريفان فائق آيد و اين كاريست بس مشكل و طاقت‌فرسا كه از عهدة هر فردي بر نمي‌آيد. 




از اين رويداد بزرگ فيلمي در اختيار تمامي انجمن‌هاي كيوكوشين جهان از جمله ايران قرار گرفته است تا جهانيان قدرت و منزلت كيوكوشين را بدانند البته فيلم‌هاي متعددي از مسابقات جهاني، آموزش و زندگي اوياما، نوع تمرينات و مبارزه با گاوهاي وحشي در اختيار انجمن‌ها قرارگرفته‌ است و اين خود دليلي بر بي‌ريايي و بي‌غل و غش بودن اين سبك غني مي‌باشد.
اميد براين است كه ما پيرو اهداف انساني سوساي اوياما، ابرمرد كاراته جهان باشيم. 
 

 

 

زندگی نامه

! در سال ۱۹۲۳ درجنوب غربی کره متولد شد و در نه سالگی شروع به فراگیری کمپوی کره ای نمود. پس از خاتمه دبیرستان در سئول(پایتخت کره)، در سال ۱۹۳۸ پدرش او را به ژاپن فرستاد تا آموزش خلبانی ببیند. در ژاپن ابتدا جودو را آموخت و سپس به فراگرفتن کاراته زیر نظر فوناکوشی پرداخت. در ۱۷ سالگی آنچنان پیشرفتی در کاراته داشت که به درجه دان ۲ مفتخر شد و به دنبال آن در ۲۲ سالگی به درجه دان ۴ ارتقای یافت و پس از مدتی در خاتمه جنگ جهانی دوم، به مقام قهرمانی کاراته ژاپن نائل شد. وی سپس مدتی را به تمرینات سخت روحی و جسمی ادامه داد و سپس با ابداعاتی که در کاراته‌های موجود ایجاد نموده بود، کاراته کیوکوشین کای کان را بنیان گذارد. آنگاه وی شروع به مسافرت به اطراف دنیا به خصوص اروپا و آمریکا نمود. که در این مسافرتها شاهکار عملیات کاراته را به نمایش گذاشت، از جمله مبارزات وی با گاوهای وحشی و شکستن اجسام سخت زبانزد خاص و عام است.یکی از شاهکارهای اونیزمبارزه کردن باسیصد نفر از شاگردان خود درطول سه روزبودکه تمام آنها راباپیروزی پشت سر گذاشت.او در روزچهارم نیز اعلام آمادگی کرد اما کسی حاضر به رویارویی با وی نشد. سرانجام وی در سال ۱۹۵۶ بطور رسمی مقدمات اولین باشگاه کیوکوشین کای کان را در توکیو بنیان نهاد.وی در سال ۱۹۹۴ در سن ۷۱ سالگی به خاطر بیماری سرطان ریه در گذشت.او را تاثیرگذارترین رزمی‌کار قرن بیستم و بصورت متداول بزرگترین رزمی کار تاریخ میدانند

 

خشی ازسخنان سوسای اویاما همراه با

سوگندنامه کیوکوشین


*لطفا برای مطالعه سوگندنامه کیوکوشین کاراته به ادامه مطلب مراجعه کنید*

 



+سخنان بسیار زیبای سوسای اویاما+

 

عبور از یک مانع قدرت جدیدی به انسان می بخشد.

 

آنچه مهم است حرکت قدم به قدم به طرف جلوست.

 

دردها و رنجهای غریزی همان امیال و هوسهایی است که انسانها از ابتدا تابع آن هستند.

 

مطالعه و تحقیق در روش رزمی مانند بالا رفتن از صخره است به راهت ادامه بده و بدون استراحت به پیش برو.

 

نتایج خوب مانند فتح قله ی اول است.

 

هدف مطلوب باید برقراری وضع روحی مناسب باشد.

 

شهامت یک واکنش لازم و ضروری است.

 

آن کس که خالص است مانند خدای انرژی است.

 

اگر نسبت به راهی که رفته اید اطمینان کامل دارید از هیچ چیز نباید بهراسید.

 

زندگی مانند مرگ و ثروت مانند فقر است .انسان شبیه خوک و نفس انسان مانند انسان است.

 

آیین و قواعد را اول در خود بررسی کرده و سپس به تمرین مداوم آن بپردازید.

 

کار هنرهای رزمی بعد از هزار روز تمرین آغاز شده و پس از ده هزار روز تمرین به اوج خود میرسد.

 

ماهرترین مدافعان، بهترین مهاجمانند.

 

هنرهای رزمی از یک نقطه هماهنگی آغاز شده و به یک دایره هماهنگی که مشتمل بر حرکت خطی مستقیم میباشد منتهی میگردد.

کاراته با تواضع شروع میشود و با تواضع به پایان میرسد، پس همیشه متواضع باشید.

 

راز پنهان کاراته در حصول تجربه است.

 

از خصوصیات عمده هنرهای رزمی وضعیت بدن است؛ لذا همیشه بدن خود را در وضعیتی متعادل نگاه دارید.

 

فراگیری هنرهای رزمی همچون صعود از یک .

 

پول ارزش دارد، ولی به آن نچسبید.

 

در هنرهای رزمی اینکه هدف پیروزی باشد، البته اهمیت دارد. با این همه انگیزه مبارزه نباید انگیزه خصوصی باشد.

 

کار هنرهای رزمی کاری است همگانی، و در تعلیم آن خودخواهی روا نیست.

 

در هنرهای رزمی، تأمل و تفکر درباره کارهای گذشته به مهارت کارهای بعدی می انجامد.

 


 


 

سوگند نامه کیوکوشین کاراته:

 

به نام خدا

ما جسم و دل خود را پرورش می دهیم

تا روحی استوار و نامتزلزل داشته باشیم

راه راستین مبارزه را می پیماییم

تا همواره حواس و روح خود را آماده نگه داریم

با قدرتی راستین می کوشیم

تا روحی فروتن را در خود به وجود آوریم

ما نهایت فروتنی را رعایت خواهیم کرد

به درجات بالاتر از خود احترام می گذاریم

و از خشونت می پرهیزیم

ما همواره به یاد پروردگار تواناییم

و هرگز موهبت انسان بودن را فراموش نخواهیم کرد.

همواره به عقل و قدرت می اندیشیم

و خواست های دیگر را از خود می رانیم

تا جان در بدن داریم

ضوابط مربوط به کیوکوشین کاراته را رعایت خواهیم کرد

و می کوشیم تا به راه هدف واقعی دست یابیم.

محصول شنو رایانه غرب csrshnoo کاراته...
ما را در سایت محصول شنو رایانه غرب csrshnoo کاراته دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سینا خضری دنخه csrshnoo1 بازدید : 269 تاريخ : دوشنبه 2 دی 1392 ساعت: 20:26